Geschillencommissie

Welzijn aan huis hecht grote waarde aan klanttevredenheid en transparantie. Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij zijn aangesloten bij De Geschillencommissie, een onafhankelijke en erkende geschillencommissie. Dit betekent dat wij ons inzetten om eventuele geschillen op een eerlijke en rechtvaardige manier op te lossen, met respect voor de belangen van zowel onze klanten als ons bedrijf.

Waarom kiezen voor een geschillencommissie?

Het aansluiten bij een geschillencommissie is een bewuste keuze om een extra laag van consumentenbescherming te bieden. Het stelt onze klanten gerust dat eventuele geschillen op een onafhankelijke en professionele manier worden behandeld. Door deel te nemen aan een erkende geschillencommissie tonen wij onze toewijding aan eerlijke handelspraktijken en het oplossen van eventuele geschillen op een transparante wijze.

Hoe werkt het?
Mocht u onverhoopt een geschil hebben met ons bedrijf, dan kunt u contact opnemen met De Geschillencommissie. Zij zullen uw klacht serieus nemen, onderzoeken en streven naar een passende oplossing. Ons lidmaatschap bij de geschillencommissie waarborgt een eerlijke behandeling en een bindende beslissing.

Vertrouwen in zaken doen

Wij geloven in het opbouwen van vertrouwen en langdurige relaties met onze klanten. Door lid te zijn van een erkende geschillencommissie, versterken wij onze inzet voor klanttevredenheid en laten wij zien dat wij klaar staan om eventuele problemen op een transparante en constructieve wijze op te lossen.

Ga naar de inhoud