Missie en visie

Een waardevolle toevoeging voor iedereen

Missie

Huize welzijn is een kleinschalige dagbesteding die er streeft naar om een waardevolle toevoeging te zijn voor jongvolwassenen, volwassen en ouderen met diverse hulpvragen. We bieden zinvolle dagbesteding en passende individuele begeleiding aan. 

 

Wij staan voor begeleiding op maat, zodat het beste uit de cliënt komt.  Jezelf kunnen zijn, eigen regie behouden en in je kracht komen te staan, staat bij ons centraal. In samenspraak komen we tot de juiste begeleiding. Op deze manier kunnen cliënten op hun eigen wijze een bijdrage leveren aan de maatschappij. 

 

We bieden een plek waar de cliënt zich thuis mag voelen, waar verschillende activiteiten aan worden geboden, passend bij de cliënt. Er wordt begeleiding gegeven met zorg en gedrevenheid zodat er een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd wordt.

Waar staat Welzijn aan huis voor?  

Wij zijn van mening dat iedereen het verdient om zo gelukkig mogelijk te zijn. Wij bieden een plek waar je, je thuis mag voelen, jezelf kan zijn en mee kan bewegen in de maatschappij op jouw eigen manier. Er bij horen en ontvangen worden in een warm professioneel  team met aandacht en respect. We kijken samen naar wat er mogelijk is en wat de wensen en behoeftes zijn.

 

Ieder mens is uniek en heeft het recht om zijn/haar eigen ontwikkelingen door te mogen maken.

 

Hiervoor zijn de juiste mogelijkheden nodig. Wij bieden een vertrouwde plek en kiezen voor maatwerk. Ieder mens heeft andere behoeftes nodig, hier doen bij ons uiterste best voor. Door begeleiding te bieden wat zoveel mogelijk aansluit bij de wensen en behoefte van de cliënt. 

Ga naar de inhoud