Dagbesteding

Kleinschalige dagbesteding voor ouderen op maat​

Dagbesteding Huize Welzijn Wolvega

Bij Huize Welzijn in Wolvega, streven we ernaar om elke dag een leuke dag te bezorgen aan onze gasten. Als gespecialiseerde dagbesteding voor dementie Wolvega en NAH, bieden we maatwerk om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten. Dagelijks voorzien we een scala aan activiteiten waarbij iedereen zelf kan kiezen wat hij of zij graag wil doen.

 

Onze persoonlijke dagbesteding op maat zorgt ervoor dat niemand iets hoeft te doen wat hij of zij niet leuk vindt.

Onze toewijding aan persoonlijke aandacht en flexibiliteit staat centraal, en we zijn altijd bereid om tegemoet te komen aan speciale wensen. Dus, als er iets is waar u specifiek naar verlangt, aarzel dan niet om het ons te vragen. Ontdek zelf waarom de dagbesteding bij Huize Welzijn in Wolvega elke dag een unieke en plezierige ervaring is voor al onze bezoekers.

Uitstapjes Dagbesteding Wolvega

Bij Huize Welzijn in Wolvega organiseren we regelmatig uitstapjes als onderdeel van onze dagbesteding voor mensen met (beginnende) dementie en NAH. Geniet samen met ons van gezellige wandelingen en koffie in het prachtige Koepelbos. Bewonder voorbij varende boten bij de driewegsluis en ontdek samen met ons de wonderen van de Orchideeënhoeve en de bioscoop tijdens grotere uitstapjes.

 

Bij ons is elke dag een kans om te genieten en nieuwe ervaringen op te doen met activiteiten voor NAH Wolvega! Heeft u speciale wensen voor de uitstapjes? Vraag het ons gerust! We staan altijd klaar om aan uw behoeften te voldoen en uw dag bij Huize Welzijn onvergetelijk te maken.

Ontdek een aantal activiteiten wat we aanbieden

We bieden aan onze gasten veel verschillende activiteiten aan. Dit zijn vaste, maar ook spontane activiteiten.
Suggesties? We horen dat graag!

Wandelen

We hechten veel belang aan beweging, en daarom proberen we dagelijks te wandelen om actief te blijven.

Spelletjes

De liefhebbers van spelletjes kunnen hier hun hart ophalen met ons grote aanbod aan bordspellen, sjoelen, rummicub en meer.

Moestuin

Onze inspanningen gaan naar een mooie verhoogde moestuin, waardoor het tuinieren voor onze doelgroep gemakkelijker wordt.

Biljarten

Bij ons kunt u op verwarmde biljarttafels gezellig samenkomen voor een potje biljart op dinsdag en donderdag.

Handwerken

Veel mensen hier vinden vreugde in handwerken, vooral haken is erg populair en leidt tot prachtige creaties.

Klaverjassen

Op dinsdag en donderdag komen steeds meer mensen samen om te klaverjassen, wat het tot een populaire activiteit maakt.

Creatief

De dames vinden het erg leuk om creatief bezig te zijn, waardoor creatieve activiteiten bij ons veel worden gedaan.

Gymnastiek

Profiteer op dinsdag en vrijdag van deskundig begeleide bewegingsactiviteiten, gericht op het bevorderen van uw gezondheid en welzijn.

Ga naar de inhoud